Відомі наймодніші кольори для манікюру літо-2021

Будь в тренді

Влітку на піку популярності буде 3 кольори, які зроблять манікюр красивим і модним.

Літній манікюр – це не завжди про неонові кольори. У цьому сезоні слід прикрашати нігті вишуканим, стриманим і стильним покриттям, - пише Cosmopolitan

Зелений

Це відтінок, який буде особливо актуальним у літньому сезоні. Колір водночас є яскравим і сміливим, має свіжий вигляд, вдало поєднується з прикрасами зі жовтого золота. Зелене покриття найбільше підійде коротким нігтям у формі м'якого квадрата.

Pink: у стилі Барбі

Колір користувався популярністю в середині 2000-х, а зараз він знову повертається в моду. Такий грайливий рожевий відтінок додасть будь-якому образу жіночності й миловидності, а також гарно освіжить будь-який відтінок шкіри.

Нюд

У тренді практичність і натуральність. Нейл-майстри зазначають, що нюд є найбільш бажаним відтінком у манікюрі. Манікюр у такому кольорі матиме красивий вигляд на будь-якій формі й довжині нігтів, надасть рукам доглянутості та привабливості.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень