Пережити зиму в офісі: теплі, яскраві й зручні кардигани 2022 (ФОТО)

Вони дещо нагадують кофтини з бабусиної шафи, але так і має бути

Кардиган неймовірна практична річ. І якщо спочатку здається, що на такий об'ємний светр важко підібрати верхній одяг аби ще дістатися з дому на роботу. То чимало хто вже давно практикує лишати кардиган в офісі, а до роботи діставатися у водолазці або базовому лонгсліві  та верхньому одязі.

Це зручно, адже у такому разі верхній одяг не треба за вовжиною підбирати до кардигана.

Крім того, поки ще не стало надто холодно новенький кардиган можна носити й замість верхнього одягу.

Їх класно поєднувати з джинсами, кюлотами чи штанами палаццо. Вони доповнять образ з вузькою спідницею-олівцем, чи зроблять ще затишнішим образ з сукнею-міді.

До речі, у цьому сезоні чимало продавців пропонують трикотажні костюми – кардиган + штани. Але перш ніж купувати саме костюм, проаналізуйте куди ви плануєте у нього ходити. Якщо гуляти з дитиною й візочком чи вийти з подругами на лате це одне. А якщо на роботу, то пересвідчитесь що таки трикотажні штани доречні у вашому офісі. Так, роки минули – а спогади про рейтузи ще ні.

Щодо актуальних візерунків, то все у дусі сучасних трендів – клітинка й ромби, яскраві кольори й неочікувані поєднання, ніжні напівтони, смужка і куди ж без звіриного принту, тренд на зебру і леопарда видозмінюється, але не зникає.

Усі фото у публікації з Aliexpress

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень