Модні шапки на осінь-зиму 2022: яку шапку вибрати для максимального тепла (ФОТО)

Стильно й тепло

На вулиці тільки вересень, а по відчуттях як люта зима. Дощі, сльота, сильний вітер і початок заморозків - все це говорить про те, що пора утеплятися. Відомо, які шапки будуть не лише теплими, а й в тренді.

Біні

Це в'язана шапка, в якій вам буде максимально комфортно цієї зими. Виглядає вона просто, але вона підходить як під casual, так і під спортивний стиль.

Шапки з помпоном

Ці шапки виглядають яскраво і цікаво внаслідок помпона. Такі шапки навіть дорослим подарують гарний настрій цієї зими й зроблять ваш образ дуже стильним.

Берет

Берет більше підходить під класичний або casual стиль. Але будьте готові до того, що вони не настільки теплі як шапки. Берети не прикривають вушка, тому взимку вам може бути в них холодно. А ось для осені це ідеальний варіант.

Кепі

Цей варіант головного убору також більше підходить для осіннього сезону. Виглядає, звичайно, дуже модно, але взимку особливо гріти не буде. Тому якщо і носити такий головний убір, то вже зараз.

Гангстерська шапка

Ці шапки підійдуть будь-якій дівчині. Ось уже кілька років вони не поступають свої лідерські позиції. Вони стильні, яскраві й дуже зручні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень