Осіння мода 2021: головні тренди сезону (ФОТО)

Тренди трендами, але підбирайте одяг, який пасуватиме особисто вам

Хоча на вулиці все ще спекотне літо, настрій в модних магазинах вже осінній.

Якщо ви не можете встояти і бажаєте заздалегідь придбати стильний одяг на новий сезон, рекомендуємо ознайомитися з найважливішими трендами цієї осені.

Яскравий тренч

Осінь – це не привід одягатися в нудні наряди. Поряд з ніжними пастельними відтінками в моді будуть також яскраві і соковиті кольори. Яскраві тренчі стануть ключовим трендом нового сезону.

Довгі трикотажні сукні

Довгі трикотажні сукні продовжують підкорювати серця сучасних модниць. З ними можна створювати образи різного ступеня формальності. Модель лаконічного крою відмінно підійде для офісних буднів, а в ефектній червоній сукні можна піти на романтичне побачення.

В’язані жилети

Теплі в’язані жилети – цікаве доповнення до одягу будь-якого стилю. Вони прекрасно виглядають з водолазками, однотонними вільними сорочками, блузами, базовими футболками.

Вирізи і розрізи

Вирізи і розрізи на сукнях або кофтах – найсміливіший тренд сезону осінь 2021. Ефектний виріз «пом’якшить» навіть строгий силует, додасть образу стилю, підкреслить вашу індивідуальність.

Хустки

Без чого не обійтися прохолодного осіннього вечора, так це без головного убору. Зупиніть свій вибір на жіночних хустках. Буде це модель з бавовни, атласної або шовкової тканини – не має ніякого значення.

Одяг з твіду

Твід – це міцний, теплий і зносостійкий матеріал. Твідові речі виглядають благородно, вони роблять осінній сет дорожчим й елегантнішим.

Картатий принт

Класика на кожен день! Картатий костюм, спідниця або пальто-сорочка – ідеальна база для створення образів в стилі кежуал або строгих офісних комплектів.

Куртки та пальта оверсайз

На модних показах на майбутній сезон домінували пуховики, зимові парки, пальто розміру XXL. Такі моделі не тільки зручні, але і стильні. Крім того, без проблем можна буде створити багатошаровий образ. Верхній одяг формату оверсайз можна носити з широкими штанами, теплими светрами з щільним переплетенням або худі.

Підкреслена талія

Рік тому ми робили упор на плечі. Жакети оверсайз, светри і блузки з об’ємними рукавами, як і раніше, на піку моди, але в сезоні осінь-зіма 21/22 буде домінувати мода на підкреслену талію.

Широкі штани

У цьому сезоні варто виділити місце в гардеробі штанам із широкими штанинами. На кожний день вибирайте широкі джинси! Вони дуже стильно виглядають зі светрами оверсайз і ботильйонами, а також зі спортивним взуттям і укороченим топом.

Джерело - trserial.net.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень