Шуби, які більше не варто «виводити у світ». Вони вийшли з моди (ФОТО)

Вони врятують у морозну зиму, але у хутряному світі теж існують тренди

Десятиліттями наявність хутряного виробу у гардеробі вважалася ознакою добробуту. Проте на сьогодні це скоріше моветон.

Від виробів з хутра відмовляється більшість відомих світових брендів заради збереження планети. Натомість виробники штучного хутра невпинно вдосконалюють технології виробництва, іноді штучне хутро вже навіть важко відрізнити від справжнього. А ще такі вироби легкі, за ними не складно доглядати, а ціна дозволяє  оновлювати верхній одяг значно частіше.

Отож відкриває рейтинг шуб, що вийшли з моди – шуба трансформер зі шкіряними рукавами. Вона полюбилася дівчатам за практичність, адже її можна було носити й просто як жилет. Проте наразі це абсолютно застаріла модель.

Шуба з двоколірного хутра – теж аутсайдер. Шуба з шиншили, лисиці чи чорнобурки всіляко підкреслювала статус на початку 2000-х. Таку шубку наразі краще замінити на пальто з утеплювачем.

Коротка шуба з норки, шуба-бомбер – теж краще хай залишиться у шафі. Цю модель називали автоледі, їх обирали жінки, які чимало часу проводять за кермом. А от за межами авто це не така практична річ – в ній просто мерзнуть сідниці.  

Відмовляйтеся й від шуби з великим ошатним ґудзиком. У світі хутряної моди – це справжній несмак. Особливо якщо шуба має ще й оздоблення з лакованої шкіри та пасок зі стразами. Замініть таку на моделі зі штучного хутра оверсайз без декору – і ви знову у тренді.

Вийшла з моди й популярна шубка-трапеція. Навіть без коментарів. Проте замініть її на подовжений пуховик.

Найневдалішим рішенням є шуба з короткими рукавами. Її практично неможливо органічно вписати в сучасний гардероб.

Шуба з хутряним коміром – теж пережиток минулого. Такою моделлю більше нікого не вразити. Якщо дуже хочеться привернути увагу, то краще обрати модель з екохутра яскравого кольору.

Залишилася в минулому й шуба-лама з довгим і пухнастим хутром. Їй на заміну прийшла шубка-тедді, що схожа на плюшевого ведмедика.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень