Прощавай оверсайз всемогутній! Від яких звичок у гардеробі треба позбутися вже

Напередодні Нового Року варто прибрати у шафі

Спортивні шорти та штани

Мода завжди рухається за маятником. І якщо пандемія розхитала його у максимально комфортну зону спортивного вбрання, то тепер вектор змінює напрямок. Від спортивних штанів та шортів якими не гребували й преміальні бренди тепер варто відмовитися. У моду повертаються паєтки, пір'я, стрази, яскраві кольори та вузькі штани. 

 

Сукні-комбінації 

Ніжні сукні на тонких бретелях офіційно відходять у минуле. І це попри те, що за три роки шаленої популярності, таку має практично кожна дівчина. Сучасна версія такої сукні справді більше нагадую нічну сорочку в класичному стилі. 

Настрій 2000-х 

Тут треба бути обережним, бо у моду з 2000-х повертаються плюшеві костюми, низька талія у штанцях…. Інші ж речі краще у новий рік не брати. Наприклад сорочка обтислого силуету, тонкий трикотаж та сукні-футляри. Замінити їх можна такими ж речами, але вільного крою. 

Оверсайз 

І справді поголовне захоплення оверсайзом йде у минуле. При цьому наступного року треба носити оверсайз худі з вузькими штанами, оверсайз жакет з джинсами скіні – це знову актуально. Правило одне – одна річ об'ємна, інші обтисла. 

Спортивні сандалі 

Так, популярним й зручним сандалям ми також завдячуємо пандемії. Як й загальному захопленню кросівками. Проте наразі на пік популярності виходить більш витончені моделі.

За матеріалами focus.ua 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень