Блищати на заздрість колегам, – Андре Тан про вбрання на корпоратив (ФОТО)

Купа блискіток – хіт новорічного сезону

Відомий український дизайнер Андре Тан розповів, яке вбрання буде актуальним під час святкових новорічних вечірок.

На його переконання – будь-якій вечірці треба додати блискіток.

При цьому сяяти та виблискувати можуть не тільки сукні, але й доволі стримані костюми. Даю вам повну свободу, у тренді як сукні міні, так і довжиною до підлоги. Усе залежить від формату, який обирає ваша компанія. А от сміливці взагалі можуть випробувати пір’я, - каже Андре Тан.

Щодо аксесуарів, то Андре Тан пропонує  «люстри у вуха» та об'ємні браслети. Браслети цієї зими - як гарячі пиріжки. При цьому браслети можна вдягати навіть на плечі, а каблучки вдягати ледь не на кожен палець.

Рекомендую втриматися якомога далі від суконь, які надто оголяють тіло. Повірте, вашим колегам не обов’язково знати про всі ваші родимки та шрами від апендициту. Дотримуйтеся дрес-коду, - пише дизайнер.

Дизайнер не рекомендує у святковому вбрані використовувати хутро, будьте екофрендлі. Моветон – це офісний образ доповнити ажурними панчохами.

Приклад на фото.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень