Водія зі смертельною дозою алкоголю в крові зупинили в центрі Рівного (ФОТО)

Чоловік проїхав близько кілометра

Фото ілюстративне

П’яного водія «Жигулів», у крові якого вміст алкоголю в понад 20 перевищував максимально допустиму норму, зупинили патрульні минулої ночі в центрі Рівного.

Про цей випадок керівник патрульних Рівненщини Сергій Мерчук на своїй сторінці у Facebook повідомив:

Serhii Merchuk

2 hrs · 

Ранкового амбре вам у стрічку...
P.s. 6 за ніч, і це тільки в Рівному!
так, ці люди їздять з вами одними дорогами,і так вони чули про штрафи!

Виявилося, що цей чоловік спершу сам викликав патрульних уночі близько першої години, бо зачинив авто з ключами всередині і переймався, щоб «Жигуль» не вкрали. В одного з патрульних екіпажу, що прибули на виклик, особистий транспорт тієї ж марки і ключ поліцейського підійшов.

Патрульні допомогли чоловіку відчинити машину, але застерегли від керування, оскільки він був явно нетверезим. Однак:

- На ранок приходить виклик на 102 про те, що в автомобілі спить чоловік, а двигун заведений. Екіпаж виїхав на цей виклик і коли вони приїхали, то чоловік уже рушив. Той самий чоловік перебував за кермом. Звичайно, його зупинили, запропонували на місці пройти освідування. Результат драгера - 4,15 проміле. У медзакладі від освідування він відмовився. На нього склали протокол за керування у стані алкогольного сп’яніння по відмові, - розповіла Радіо Трек речник патрульної поліції Рівненщини Оксана Юрченко.

У такому стані він проїхав вулицею Соборною орієнтовно від майдану Незалежності до центрального продуктового ринку. Водій 1990 року народження, мешканець Рівненського району. Окрім того, він отримав адмінматеріал за рух із вимкненими фарами.

Зауважимо, що це не найвищий показник алкоголю у крові водіїв. Про рекорди сайт Радіо Трек писав у публікації «Випити півтора літра горілки і сісти за кермо», - Мерчук про алкорекордсменів у Рівному

Усього минулої ночі патрульні склали шість протоколів за керування у стані сп’яніння. П’ятеро з них на території обласного центру, один - за містом. Двоє водіїв протокол за керування напідпитку отримали не вперше.

Найменший показник минулої ночі перевищував допустиму норму вдвічі.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень