«Скалічив мене на пішохідному переході і далі гасав на авто», - мешканка Рівненщини

Обуренню 25-річної Ангеліни Співак із Сарн, яку авто збило на пішохідному переході, немає меж

Дівчина 28 жовтня 2015 року потрапила у ДТП на пішохідному переході у Сарнах. Її збив на авто "Опель Калібра" мешканець Сарн.

Розповідає Ангеліна Співак:

Я вже закінчувала переходити дорогу, мені лишалося небагато. Я отримала тяжкі тілесні ушкодження. Уявіть, 18 метрів від пішохідного переходу летіла. Дякувати Богу, жива лишилася! Але лікуватися доводиться досі. П'ять місяців була прикута до ліжка. В обох ногах стоять пластини, які ще потрібно виймати, а це - знову операція. Плюс переломи тазу, черепно-мозкова травма важкого ступеня, обличчя зашивали, зуби довелося вставляти. А цей "святий" водій навіть вибачення не попросив!

Тепер, розповідає потерпіла, слідство затягується, суду у справі досі не було. І водій так і не переведений ні в категорію підозрюваного, ні обвинуваченого.

Незважаючи на те, що у момент скоєння аварії він був позбавлений водійських прав (категорії С) за водіння в нетверезому стані, наші правоохоронні органи повернули йому машину під підписку, тобто обіцянку, що він нею не користуватиметься. З того часу я неодноразова чула від друзів, а також бачила сама, як він їздить на новому авто «AUDI A-8», а зараз наш горе-водій потрапив в наступну халепу, яку ще засвідчує відео.

 

Ангеліна Співак каже, що на відео з голосу за кадром зрозуміло, що у її кривдника вже є посвідчення водія. І додає:

Тут ще треба притягати до відповідальності тих, хто видає посвідчення водія людині, щодо якої кримінальна справа є.  

Також Ангеліна Співак дізналася, що водієм, у котрого поліцейські вилучили автомобіль (Радіо Трек писав про це у повідомленні На Сарненщині вилучили автомобіль з підробленими документами) - є якраз той чоловік, який її скалічив. 

Ангеліна Співак припускає: 

У публікації вказано, що вилучений автомобіль - з пошкодженим бампером та розбитою лівою фарою. Можливо, знову когось збив?! 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень