У Рівному троє невідомих пограбували родину (ФОТО)

Вчора близько восьмої ранку троє невідомих чоловіків увірвалися до будинку 48-річного рівнянина

Трапилося це, коли 15-річна донька збиралася до школи і виходила з будинку. Зі слів потерпілих, в руках одного був пістолет, іншого – автомат Калашникова. Третій, приставивши ніж до горла неповнолітньої дівчини, почав вимагати від господаря гроші. Застосували насильство нападники й до 42-річної дружини та 23-річного сина. Деталі розповідає прес-офіцер поліції Марія Юстицька:

Чоловік віддав розбійникам усі заощадження - вісім тисяч доларів США. Крім того, зловмисники відкрито заволоділи двома планшетами, п’ятьма мобільними телефонами, ноутбуком, золотими виробами, двома пристроями для відстрілу гумовими кулями та гладкоствольною рушницею. Після цього нападники з усім майном сіли у автомобіль марки "BMW 328", що належить власнику будинку, та зникли у невідомому напрямку.

За цими фактами правоохоронці розпочали досудове розслідування. Викрадений автомобіль через кілька годин знайшли за півтора кілометри від Рівного неподалік головної дороги у напрямку Млинова. Її після огляду одразу повернули власнику. Нині поліцейські проводять заходи щодо розшуку нападників.


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень