На Сарненщині вилучили автомобіль з підробленими документами

Водій відмовився віддати ключі, тож авто забирали за допомогою спецзасобів

Днями під час відпрацювання Сарненського району працівники поліції, які здійснювали нагляд за безпекою дорожнього руху, помітили автомобіль «AUDI A-8», який рухався по вулиці Суворова в м. Сарни з пошкодженим  бампером та розбитою лівою фарою. Поліція зупинила авто. За кермом перебував 29-річний місцевий житель.

Під час перевірки документів та звірки номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу правоохоронці помітили, що номер кузова автомобіля перебитий кустарним шляхом, а свідоцтво про реєстрацію має явні ознаки підробки. На місце подій правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу.

Оскільки водій відмовився надати правоохоронцям ключі від транспортного засобу за допомогою лафети автомобіль було доставлено на територію Сарненського відділу поліції.

Як повідомляє відділ забезпечення безпеки дорожнього руху в Рівненській області, цей факт внесено до Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інших подій. Перевірка триває. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень