«Вкрай специфічні завдання»: у ГУР розповіли, як колишня ескортниця отримала відзнаку

Скандальна блогерка та колишня ескортниця Ксюша Манекен отримала нагороду від ГУР і нарвалася на хейт

У мережі розгорівся скандал після того, як блогерка Ксюша Манекен показала у соцмережах фото з нагородою від ГУР. Втім, українців просять довіряти спецслужбам.

Про це у коментарі 24 Каналу повідомили джерела у ГУР МО.

— У відомстві зазначили, що Ксюша Манекен справді отримала заохочувальну нагороду.

 

Там пояснюють, що завдання від ГУР виконують багато публічних та непублічних людей, які не афішують свою стратегічно важливу діяльність.

Воєнна розвідка – особливо в країні, яка воює – це специфічна структура, що виконує інколи вкрай специфічні завдання. Зі зрозумілих причин, розвідка не може розкривати всі методи своєї діяльності на широкий загал, — прокоментували у розвідці.

Окрім цього, додали, що зважаючи на особливості певних завдань, для їхнього виконання структура може залучати людей різних професій та соціального статусу.

— На щастя, різні представники нашого суспільства готові допомагати Україні перемогти у різний спосіб.

 

Як показує нинішня війна – наша розвідка працює ефективно, але водночас не може публікувати усі методи досягнення цієї ефективної роботи, – заявили у відомстві.

Раніше радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що ні він, ні в ОП, ні інші відомства країни не давали ніяких нагород присутнім блогерам під час зустрічі, де була інфлюенсерка та колишня ескортниця Ксюша Манекен.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень