«Нагороди повинні отримати ті, хто захищає країну на нулі»: Дівчина загиблого Героя про відзнаку для блогерки

Ситуація викликала обурення

Напередодні спільнота українських блогерів зустрілася з представниками Офісу президента, деякі з них отримали відзнаки.

Відомо, що однією з запрошених гостей була інфлюенсерка Ксенія Манекен. Вона опублікувала історію, в якій видно, що отримала відзнаку «за сприяння воєнній розвідці України II ступеня».

До речі, кілька років тому в інтерв’ю вона зізналася, що з 19-22 років займалася ескортом. А у 2015-2016 «нєважна чєй Крим, главнає, что там всьо мірна».

Ситуація викликала обурення в мережі, зокрема й серед рідних українських захисників, які наголосили на тому, що місяцями борються за те, щоб їхні близькі отримали звання Героя України, інколи посмертно.

Так, дівчина загиблого захисника Маріуполя Аліна Бережна розповіла:

Ми — близькі загиблого героя в Маріуполі, що майже рік чекають, поки нам видадуть нагороди на руки, які були підписані президентом в указі посмертно. А саме: орден мужності третього ступеня (ред. – посмертно) та медаль за військову службу. Нагороди є тільки на бумажці, а тим часом ми бачимо як нагороджують блогерів.

 

Я поважаю медійних людей і те, що більшість з них робить заради перемоги, але першочергово нагороди повинні отримати ті, хто захищає країну там на нулі. Ті, хто віддав своє життя. Ця ситуація дуже обурює, – каже дівчина, передає видання Букви.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень