Замахи на життя: з початку війни Зеленський пережив уже 12 спроб УБИВСТВА

Запобігти трагедії допомогла й розвідка США

З початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року президент України Володимир Зеленський пережив понад 12 спроб замаху на його життя. Запобігти частині з них допомогло Центральне розвідувальне управління США.

Публіцист Кріс Уіппл у своїй книзі «Боротьба всього життя: усередині Білого дому Джо Байдена» стверджує, що перед повномасштабним вторгненням в Україну з таємним візитом прибув Вільям Бернс. Він мав розповісти Зеленському «точні деталі змов росіян».

Це відразу ж привернуло увагу Зеленського, він був приголомшений і вражений цією новиною, - наводить Independent цитату з книги Уіппла.

Загалом з початку війни Володимир Зеленський пережив понад 12 спроб замаху. Двом з них вдалося запобігти завдяки американським розвідданим, які Бернс розкрив під час візиту до Києва.

Ці відомості були настільки докладними, що допомогли силам безпеки Зеленського запобігти двом окремим замахам на його життя з боку росії, - пише Уіппл.

Нагадаємо, у червні 2022 року в РНБО повідомляли, що від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну вже було здійснено п'ять спроб вбити президента Володимира Зеленського. Деякі ДРГ тоді знищували ще на підході до урядового кварталу.

Джерело: Слово і діло за матеріалами Independent 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень