22 грудня – День енергетика: Привітання для тих, хто рятує нас від блекауту (ФОТО)

Вітання та листівки

Сьогодні, 22 грудня, в Україні відзначають День енергетика.  

Це свято встановили на знак визнання заслуг енергетиків в економічному розвитку, удосконалюванні й підтримці повсякденного життя населення. Нині вони рятують нас від тривалих відключень світла. Саме завдяки енергетикам ми маємо можливість зарядити гаджети та прочитати новини.

Президент Володимир Зеленський привітав енергетиків із професійним святом і подякував за цілодобову роботу на максимумі можливостей.

Навіть якщо ворог і може тимчасово залишити нас без світла, йому все одно ніколи не вдасться залишити нас без прагнення виправити все, полагодити та повернути до норми. І в цьому велика заслуга наших енергетиків.

 

Дякую кожному й кожній за вашу роботу – цілодобову, без перерви, на максимумі. Разом подолаємо будь-який морок. Із Днем енергетика! – зауважив глава держави.

Привітання!

***
Вітаю з професійним святом – з Днем енергетика! Бажаю ідеальної безперебійної роботи у твоїх енергосистемах! І в житті нехай все працює так само безперебійно, яскраво і потужно - здоров'я, достаток, дружба, любов!

***

Вітаю з Днем енергетика і хочу побажати, щоб в житті не було приводу для напруги, щоб жодна твоя мрія не зустрічала опору, щоб своєю славною працею і важливою роботою ти заслуговував загальну повагу, щоб жити тобі вдавалося завжди в достатку і комфорті!

***

Вітаю з Днем енергетика і з усього серця бажаю спокійної і безперешкодної роботи, легких шляхів розв'язання будь-яких питань і проблем, теплоти рідних сердець і яскравого світла в душі, доброго щастя і добробуту.

***

Вітаю з Днем енергетика. Бажаю бути джерелом світла, тепла і любові для близьких людей, бажаю успішної роботи без аварій і серйозних проблем, бажаю чудового життя з постійним потоком енергії!

***

Вітаємо з професійним святом! Бажаємо легких трудових тижнів, безперебійного енергопостачання, налагодженої роботи всіх механізмів, повноти ресурсів, багато сил, енергії, міцного здоров'я та особистого щастя!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень