«Вкладемо гроші у ремонт не нашої, але для рівнян, спортивної споруди», - Хомко (ФОТО)

А на день міста жителів Рівного чекає сюрприз

У Рівному встановлять пам’ятник спідвеїсту, продаватимуть сувеніри і марки. Усе це входить до плану заходів, який затвердили до 60-ої річниці спідвею. Документ підписали міський голова Володимир Хомко та очільник обласної адміністрації Олексій Муляренко.

На заходи до річниці головного рівненського виду спорту у міському бюджеті передбачили понад 800 тисяч гривень, каже Володимир Хомко:

Будуть виділені кошти, знайдені земельні ділянки. В нас є домовленості з ТСОУ (Товариство сприяння обороні України, яке розташоване поруч з «Мототреком» - ред.), де будуть стояти ці пам’ятники. Пам’ятник сам замовлений, але ще треба фундамент, благоустрій – так, щоб за кілька місяців усе було готове. 

 

Ми вкладемо гроші у ремонт, хоч і не нашої, але вона для нас і для рівнян, спортивної споруди. Ми маємо можливість придбати нові мотоцикли, що і зробимо цього року.

В Україні залишилось, окрім нас, ще Червоноград – більше в Україні практично нічого немає. Але будемо старатися брати участь в інших змаганнях за кордоном. В тій же Польщі, куди Сергій Головня уже «протоптав» дорогу, - зазначив міський голова.

Кошти мають виділити на найближчій сесії міської ради – уже сьогодні.

До ювілейного сезону у Рівному почнуть виготовляти спеціальні марки, сувеніри та медалі. Для цього провели конкурс на кращий логотип, який і прикрашатиме продукцію.

Ним стала емблема рівненського художника Олексія Огня. Також у міста є ще чотири додаткових логотипи, які обрали методом онлайн-голосування.

Крім того, у Рівному розробляють макети для оздоблення спеціального «спідвейного» тролейбусу, який згодом курсуватиме містом.

А на день міста (27 серпня) планують відкрити пам’ятний знак «Скульптура рівненському спідвеїсту».  

Нагадаємо, на Рівненщині 2019 рік оголосили Роком Спідвею. Цьогоріч в обласному центрі проведуть сім змагань різного рівня, серед яких і чемпіонат Європи серед юніорів.

Сезон стартує уже 21 квітня.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень