60-річчя Рівненського спідвею: у місті відновлять славетний спорт (ФОТО)

Рівне хочуть зробити справжньою українською столицею цього виду спорту

Про початок спортивного сезону на Рівненщині говорили сьогодні на першому організаційному зібранні. Під час заходу затвердили план заходів до 60-річниці спідвею у місті.

Меморандум підписали міський голова Володимир Хомко та очільник обласної адміністрації Олексій Муляренко. 

 

Також у заході взяли участь керівник «Клубу вболівальників рівненського спідвею» Сергій Головня та рівненські спідвеїсти.

На фото: керівник «Клубу вболівальників рівненського спідвею» Сергій Головня

На заходи із відзначення ювілею цьогоріч виділили понад 800 тис. грн.

За ці кошти поблизу стадіону «Мототрек» встановлять пам’ятник «Рівненському спідвеїсту» та ще одну архітектурну форму із написом «Я люблю спідвей», а у парку ім. Шевченка - оригінальний відреставрований мотоцикл.

Крім того, впродовж 2019 року мають закупити нову спецтехніку і мотоцикли, зазначав очільник області Олексій Муляренко:

Надзвичайно приємно, що ми приходимо до цієї дати не з порожніми руками, а по суті ми з вами власноруч створюємо епоху відродження рівненського спідвею. Я впевнений, що в Рівного ще все попереду – буде ще історія славетного рівненського спідвею відновлена і зараз це відбувається.   

До ювілейного сезону у Рівному почнуть виготовляти спеціальні марки, сувеніри та медалі. Для цього провели конкурс на кращий логотип, який і прикрашатиме продукцію.

Сьогодні серед 62 запропонованих ескізів обрали одразу п’ять таких логотипів.

Один із лого, які перемогли у конкурсі

Основним із них стала емблема, яку розробив місцевий художник Олексій Огонь. За перемогу у конкурсі він отримав від клубу вболівальників сертифікат на 5 тис. грн.

Інші ж чотири логотипи стали переможцями онлайн-голосування. Їх автори (Тетяна Тарасова, Тетяна Лигерко, Євгеній Узаревич та Микола Камєнєв) отримали по 1 000 грн.

Цими логотипами теж користуватимуться протягом сезону.

Нагадаємо, на Рівненщині 2019 рік оголосили Роком Спідвею. Цьогоріч в обласному центрі проведуть сім змагань різного рівня, серед яких і чемпіонат Європи серед юніорів. Сезон стартує уже 21 квітня.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень