Реконструкція «Колоса» в Костополі на фінішній прямій (ФОТО)

Стадіон готують до відкриття після ремонту

Реконструкція стадіону «Колос» у Костополі вийшла на фінішну пряму. Оновлений стадіон зможе вмістити понад 1300 глядачів, а сам проект реконструкції, який фінансово підтримали у Державному фонді регіонального розвитку, говорить голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко:

Це досить сучасний стадіон, з акцентом на легку атлетику. Державних коштів близько 8 мільйонів гривень пішло, плюс кошти місцевих бюджетів. Там зроблено спеціальне покриття, це - особливість цього стадіону, гумове покриття на доріжках. Плюс повністю зроблено реконструкцію трибун – зручні пластикові стільці. У підтрибунній зоні повністю зроблено приміщення з усіма комунікаціями з душовими і переодягальнями.  

Прикметно, що бігові доріжки на стадіоні зробили повністю заново. Роботи на стадіоні «Колос» тривали близько року. Дату відкриття поки не озвучено, втім, це станеться вже незабаром.

За словами Олексія Муляренка, незабаром на Рівненщині розпочнуть оновлення й інших спортивних споруд, серед яких, зокрема, і басейни.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень