Витівки недругів – Ракам, розквіт особистих стосунків – Дівам: гороскоп на 4 жовтня

А Близнятам треба більше вірити у себе

ОВНИ

Цього дня добре налагоджувати ділові зв'язки та зміцнювати партнерські відносини. Також зараз можете розраховувати на любовні перемоги.

ТЕЛЬЦІ

Гармонія з навколишнім світом і спокій допоможуть вам добитися конструктивного спілкування. Разом з тим не бійтеся відстоювати свою думку та рухатися до поставленої мети.

БЛИЗНЯТА

Завдяки послідовності ви зможете вирішити складні питання. Будьте впевненими у собі, сміливо реалізуйте свої творчі задуми, але не забувайте, що вони повинні бути реальними й добре обдуманими.

РАКИ

Ви опинитеся в центрі уваги й навколо вас можуть виникнути плітки, адже ваші успіхи не дають спокою комусь із ваших недоброзичливців. У цьому випадку проявіть благородство і терпіння, бо недруги тільки й чекають, щоб ви оступилися.

ЛЕВИ

Не намагайтеся виправити навколишній світ – просто змиріться з тим, що він недосконалий. Інакше ви тільки втратите час і витратите сили та нерви. 

ДІВИ

До всіх завдань ви будете схильні ставитися з фантазією. Залучіть її й до особистого життя, адже зараз прекрасний час для розквіту романтичних стосунків.

ТЕРЕЗИ

Спробуйте поглянути на своє життя і зробити правильні висновки з того, що побачите. Цього дня у вас буде можливість повернути своє життя в потрібному напрямку.

СКОРПІОНИ

Зараз ви захищені вищими силами, тому й самі будьте прихильними до інших. Можливий несподіваний дохід, приємна зустріч або подарунок.

СТРІЛЬЦІ

Це день спокус - як у бізнесі, так і в особистому житті. Подумайте, чи варто йти на ризик. Не виключено, що втратите ви більше, ніж отримаєте.

КОЗОРОГИ

Прекрасний час для оздоровлення організму. Справи будуть просуватися швидко, можуть вирішитися давні проблеми. Також вам можуть повернути борг.

ВОДОЛІЇ

У вас виникне величезне бажання змінити стиль свого життя. Ймовірно, для цього вам варто змінити підхід до вирішення повсякденних питань.

РИБИ

Вас чекає дуже вдалий день. Добре робити покупки, вкладати гроші. Нові знайомі можуть виручити вже найближчим часом.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень