Помстяться так, що ніколи не забудеш! Три знаки Зодіаку серед жінок, які вже виношують план

Ці жінки знають собі ціну й ніколи не пробачають обману, зради й маніпуляцій

Астрологи назвали жінок з сильним характером, які не надто довіряють людям. І якщо їх довірою нехтують, то знайте - помста не забариться.

СКОРПІОНИ

Це найбільш злопам’ятні жінки. У стосунках вони милі, вміють вгадувати бажання і грати роль найбільш приголомшливої жінки у світі. Але жало скорпіона одразу вийде назовні, якщо її образити. Скорпіони не вміють пробачати. Мститися вони будуть боляче, у несподіваний момент і точно в найболючіше місце. Дуже часто вони відтерміновують помсту, аби жертва остаточно втратила пильність.

ОВНИ

А от Овни натомість полюбляють мститися одразу. Вони вкрай емоційні, образи й злість одномоментно позбавляють їх рівноваги. Жінки-Овни буває, що не одразу починають істерику. Вони розумні, а відтак можуть зреалізувати свій задум десь на публіці, аби ще болісніше принизити чоловіка, який її образив.

РИБИ

Милі, романтичні й дуже тендітні Риби…. Але це все до моменту, поки ви не образили Рибу. Вони довго тримають образу у собі, не забувають нічого, ледь не шкільних років. Потому можуть роками псувати нерви людині, яка їх образила. При цьому вони можуть ніколи так й  не пробачити образу. А от щодо помсти, вона буде довга й нудна, очевидна й зрозуміла, але триватиме здається вічність.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень