Серйозні гроші – Левам, сюрпризи та подарунки – Козорогам: гороскоп на 22 вересня

А Стрільці можуть зустріти свою долю

ОВНИ

Уміння планувати свій час і розподіляти сили допоможе уникнути неприємностей. Гострий розум і прекрасно розвинена інтуїція допоможуть вам досягти своєї мети.

ТЕЛЬЦІ

Зараз ви можете розраховувати на успіх у вирішенні своїх проблем або на кар’єрний ріст. Є ймовірність поліпшення фінансового становища або привабливої ​​пропозиції, яку варто прийняти.

БЛИЗНЯТА

Зорі не виключають появи на вашому шляху серйозних перешкод. Не рекомендується займатися побутовими проблемами, переїдати або захоплюватися спиртними напоями.

РАКИ

Уникайте непотрібних витрат, не беріть і не давайте в борг. Успіх чекає на тих, хто має терпіння.

ЛЕВИ

Гарна новина підніме настрій, а вигідна пропозиція принесе значний прибуток. Зорі також обіцяють несподівану удачу або дуже сприятливу ситуацію для вирішення любовних проблем. 

ДІВИ

Цього дня намагайтеся не надто глибоко занурюватися у свої думки. Вам важливо бути відкритими для спілкування та нових знайомств.

ТЕРЕЗИ

День підходить для збору інформації або відряджень. Усі починання матимуть успішне продовження, але це вимагатиме багато часу та енергії. Однак все окупиться.

СКОРПІОНИ

У вас буде можливість використати свої зв'язки для отримання фінансової підтримки або зміцнення службового становища. 

СТРІЛЬЦІ

Прекрасний день для того, щоб проявити всі свої таланти. Сміливіше йдіть на контакт, адже завдяки новим знайомствам ви зможете круто змінити своє життя. Можливо, саме зараз ви зустрінете свою долю.

КОЗОРОГИ

Можливі приємні несподіванки, сюрпризи та подарунки. Ви будете особливо привабливими для протилежної статі. 

ВОДОЛІЇ

Світ цього дня буде настільки прихильним до вас, що вам буде дуже важко зробити щось неправильно. У вас є шанс отримати бажаний результат.

РИБИ

Шукайте можливість завжди бути в центрі подій, проявляйте ініціативу. Важливо бути чесними - як перед людьми, так і перед самими собою. Будь-який обман незабаром розкриється.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень