4 знаки Зодіаку з найсильнішими ангелами-охоронцями

Про них кажуть «народилися в сорочці»

Близнят, Дів, Стрільців та Козорогів називають щасливчиками та улюбленцями долі.

Цим людям заздрять і захоплюються ними, адже вони перебувають  «під крилом» найсильніших заступників.

Близнята

Близнята поводяться так, ніби мають 9 життів. Вони втягуються в небезпечні авантюри, ризикують, роблять дивні вчинки та при цьому абсолютно думають про наслідки. Таке відчуття, що повітряним екстремалам благоволить Всесвіт. Насправді все просто — Близнята від народження мають сильного покровителя, який відводить від них біду протягом усього життя.

Діви

З боку здається, що Діви самі господарі своєї долі. В них все прораховано, розплановано і розписано на роки вперед. Однак навіть таких дисциплінованих людей підстерігає небезпека. І в складних ситуаціях в гру вступають вищі сили. Можливо, у Дів є декілька ангелів-охоронців. Вони шепочуть підказки та тому Діви завжди роблять все правильно. А якщо помиляються, тут же інтуїтивно повертаються на істинний шлях.

Стрільці

У вогняних створінь взагалі відсутній інстинкт самозбереження — Стрільці вічні шукачі адреналіну і не здатні жити спокійно. Однак навряд вони були б такими безтурботними, якби не їх ангел-охоронець. Поруч з невидимим помічником Стрільцям і море по коліно, і гори по плечу.

Козороги

Козороги не вважають себе щасливчиками та звикли всього домагатися самі. Земні хлопці навіть не здогадуються про захисника, який постійно є за спиною, оберігає від небезпеки та підказує правильні рішення.

Козороги часто скаржаться на долю, а ангел-охоронець лише зітхає про те, які незадоволені підопічні йому дісталися.

Джерело: Укрмедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень