Непередбачені витрати – Близнятам, романтичні пригоди – Терезам: гороскоп на 14 вересня

А Овнів чекають серйозні зміни

ОВНИ

Приготуйтеся до серйозних змін у житті. І не впустіть свій шанс - спробуйте здійснити давні бажання. Зараз, кажуть зорі, це більш ніж можливо.

ТЕЛЬЦІ

Прорахуйте ситуації на кілька ходів вперед і починайте активно діяти. Це в першу чергу стосується особистого життя. Але не намагайтеся маніпулювати.

БЛИЗНЯТА

Не виключено, що проблеми друзів або дітей повністю перекреслять ваші плани. Потрібна буде ваша особиста участь. Також можливі непередбачені витрати.

РАКИ

Вир подій захопить вас від самого ранку. Цього дня нагадають про себе невирішені проблеми або невиконані зобов'язання.  

ЛЕВИ

Зорі радять зосередитися на конкретних справах і бути більш активними. Використовуйте цей час для навчання і пошуків ефективніших методів самореалізації. 

ДІВИ

Вас чекає багато зустрічей. Як наслідок можливе ділове знайомство або несподіваний збіг обставин, який принесе прибуток.

ТЕРЕЗИ

Проявіть рішучість і заповзятливість у досягненні мети. Шукайте нестандартні шляхи вирішення проблем.  Вірогідні романтичні пригоди або дуже радісна зустріч. 

СКОРПІОНИ

Зорі знову беруть вас під своє заступництво й обіцяють успіх в особистих відносинах, а також удачу в комерційних справах. Підтримка впливових осіб або партнерів підніме вас на кар’єрну сходинку або принесе фінансову винагороду.

СТРІЛЬЦІ

День сприятливий для відновлення давніх контактів. Ваша підвищена працездатність змусить колег дивуватися і тягнутися до вас. Можливі цього дня й різні несподіванки.

КОЗОРОГИ

Раціонально використовуючи сили та енергію, ви зможете поліпшити фінансове становище. І зміцнити свій авторитет.

ВОДОЛІЇ

Вас чекають ділові та особисті побачення, а також оформлення важливих паперів. Наполегливість і ділова хватка допоможуть подолати усі перешкоди. Зараз в жодному разі не можна відступати!

РИБИ

Цей день варто присвятити любові, сімейним відносинам або новим знайомствам, які можуть перерости в серйозні стосунки. Зірки сприятимуть і вашим фінансовим справам. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень