Ненаситне кохання – Водоліям, важкий вибір – Близнятам: гороскоп на 10 вересня

А Дівам варто уникати керівництва

ОВНИ

День буде знаковим у професійному плані. Справ буде багато, але вам вдасться прекрасно впоратися з будь-яким обсягом роботи. Успішно будуть складатися й романтичні справи.

ТЕЛЬЦІ

Якщо у вас з'явиться новий знайомий - приємна людина протилежної статі - не поспішайте бути відвертими або йти на зближення. Дуже скоро ви зрозумієте, що це не ваша доля. 

БЛИЗНЯТА

Вам доведеться робити вибір. Якщо ви вагаєтеся й ніяк не можете зробити крок, то порадьтеся з авторитетними людьми, але в жодному разі не відкладайте ухвалення рішення.

РАКИ

Не випереджайте події і все буде добре. Разом з дрібними проблемами ви будете встигати вирішувати і важливі питання, тому днем ви будете задоволені. 

ЛЕВИ

Даний період підходить для змін, тому сміливо починайте покращувати своє життя. Єдиним винятком є ​​любовні стосунки – тут все має залишатися так, як є. До часу.

ДІВИ

Цього дня не варто звертатися з проханнями до керівництва – очевидно, ваш шеф буде не в тому настрої. Зорі радять навіть на очі начальству зараз не потрапляти.

ТЕРЕЗИ

Ви будете відчувати в собі силу та енергію, тому не втрачайте дорогоцінного часу, а займіться вирішенням питань, які здаються найважчими. Потіште себе приємними покупками, навіть якщо вони вам не дуже потрібні.

СКОРПІОНИ

Використовуйте кожну можливість, яку дасть вам доля. Особливу увагу зверніть на пропозиції, які вам зроблять цього дня.

СТРІЛЬЦІ

Вас чекає випробування, яке доведеться пройти. Від того, як ви впораєтеся з цим викликом, буде залежати ваша кар’єра. Хочете підвищення – працюйте за двох!

КОЗОРОГИ

На цей день можна планувати справи, за які ви довгий час не хотіли братися. Намагайтеся не відмовляти людям – незабаром вони будуть вам корисними.

ВОДОЛІЇ

Вас чекають зміни в особистому житті – вам всього буде мало, ви ніяк не зможете насититися почуттями. А самотнім представникам знаку вдасться познайомитися з дуже достойною людиною.

РИБИ

Не звертайтесь за допомогою до людей, яким не дуже довіряєте. Також не зв'язуйте себе обіцянками - навряд чи ви їх виконаєте, але дорікати собі будете довго.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень