Ви для них – усю душу, а вам – нічого: лише три знаки зодіаку прийдуть на допомогу в скрутну хвилину

Астрологиня проаналізувала характери представників Зодіаку

У складній життєвій ситуації нам — як ніколи — потрібно, щоб хтось підставив міцне плече, на яке можна було б спертися. Однак далеко не всі з тих, кого людина вважає своїми друзями, дійсно готові його підставити.

Астрологиня Людмила Булгакова назвала знаки зодіаку, які прийдуть на допомогу в скрутну хвилину.

Рак

Раки здатні на співчуття, яким не можуть похвалитися представники інших знаків зодіаку. Дізнавшись, що хтось опинився в складному становищі, вони кидаються на допомогу, намагаючись зробити все, щоб полегшити стан цієї людини. Щоправда, треба сказати, що допомагати морально їм вдається краще, ніж фінансово, але іноді добре слово і щире співчуття значать набагато більше, ніж гроші.

Водолій

Водолії допомагають іншим винятково тому, що впевнені: кожна людина зобов'язана сприяти іншій, якщо у неї є така можливість. Більш того, вони легко можуть пожертвувати власними інтересами, щоб у когось налагодилося життя. Треба визнати, що ними рухає не тільки альтруїзм, а й марнославство: так приємно, коли тебе вважають всесильним і могутнім добрим чарівником.

Козоріг

Козороги, попри свою зовнішню суворість, в душі люди романтичні і здатні до співчуття, тому, якщо щось трапиться, на їхню допомогу можна розраховувати завжди. Так, вони не стануть бігати і голосити навколо потерпілого, зате стануть діяти чітко і організовано, чим значно прискорять поліпшення ситуації.

Джерело — ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень