Несподівана премія – Скорпіонам, перевтома й невдоволення – Близнятам: гороскоп на 2 вересня

А Риб чекає довгоочікувана покупка

ОВНИ

Цього дня вам доведеться з головою зануритися у справи, що вимагають негайного вирішення. Керуйтеся холодним розрахунком і тоді удача буде на вашому боці. 

ТЕЛЬЦІ

Сприятливий день для фінансових справ. Зорі обіцяють чималий прибуток. Ваш ентузіазм захопить оточуючих і змусить їх піти на співпрацю. Всі нові ідеї найближчим часом дадуть бажаний результат. 

БЛИЗНЯТА

Перевтома може вилитися у депресію, а відчуття невдоволення собою посилить дратівливість, що може спричинити сварки.  

РАКИ

Лише серйозне ставлення до проблем допоможе вам подолати всі перешкоди. Не виключено, що хтось з вашого оточення підкаже гарну ідею для додаткового підробітку, тому прислухайтеся до людей.

ЛЕВИ

Зірки радять набратися терпіння, оскільки можливі проблеми матеріального характеру. Якщо ви дозволите собі розслабитися, то справа може зайти у глухий кут.

ДІВИ

Не варто братися за ризиковані та неперевірені проєкти, займатися торгівлею. Однак нові пропозиції від колег по бізнесу не повинні залишитися без уваги.

ТЕРЕЗИ

Цього дня ймовірна нестандартна ситуація, яка забере у вас дуже багато сил та енергії. Вам не вистачатиме послідовності у діях, тому будьте більш уважними до дрібниць і не сприймайте критику на свою адресу занадто близько до серця.

СКОРПІОНИ

Ваші здібності й таланти будуть помічені керівництвом. І відзначені фінансово. Ця приємна несподіванка зарядить вас оптимізмом, як мінімум, до кінця тижня.

СТРІЛЬЦІ

Це день зустрічей і знайомств, а також – прогресу у роботі. А ось вдома можлива велика сварка.

КОЗОРОГИ

Ви зможете вирішити всі проблеми, якщо по-новому подивіться на суть подій. Але будьте обережні, не піддавайтеся на авантюри! 

ВОДОЛІЇ

Зараз ви зможете проявити всі свої інтелектуальні та творчі здібності, але головне – не братися за те, що потребуватиме великого нервового напруження.

РИБИ

Цього дня ваша ділова активність принесе довгоочікувані результати. Можлива покупка дорогої речі, яку ви давно хотіли придбати, оскільки невдовзі можете розраховувати на солідний прибуток.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень