Розчарування – Близнятам, дивні бажання – Левам: гороскоп на 29 серпня

А Раки можуть зіпсувати стосунки з коханими

ОВНИ

Вам доведеться позбутися звички розповідати знайомим про свої переживання і плани на майбутнє. Не варто довіряти кожному зустрічному свої секрети, інакше ризикуєте стати об'єктом пліток і обговорень.

ТЕЛЬЦІ

Цей день ідеально підходить для самовдосконалення та розширення кругозору. А ще – для знайомств і початку нового роману.

БЛИЗНЯТА

Ви можете розчаруватися у людині, якій ви дуже довіряли. Необхідно переоцінити ці відносини. Цього дня вам вдасться виправити якусь свою помилку.

РАКИ

Ви стали надто вимогливими до свого партнера. Вам постійно хочеться його повчати, роздратувати та посваритися. Збавте оберти, інакше втратите кохану людину.

ЛЕВИ

У вас можуть виникнути дивні бажання. Не бійтеся їх – зараз саме час спробувати щось нове.

ДІВИ

Будь-яке обмеження може змусити вас відмовитися від своєї мрії. Вам потрібна мотивація і цього дня ви зможете її знайти.

ТЕРЕЗИ

Ви зробите для себе важливий висновок. Обдумайте все ще раз, оскільки вам здаватиметься, що від вас приховують щось важливе. А краще – поговоріть відверто про те, що вас хвилює.

СКОРПІОНИ

У вашому оточенні є люди, які занадто багато про вас знають. Намагайтеся уникати контактів з цими особами. Принаймні цього дня. А на майбутнє спробуйте тримати свої таємниці при собі.

СТРІЛЬЦІ

Вам буде важко донести близькій людині свою думку. Постарайтеся поводитися максимально стримано та не давайте приводу для ревнощів.

КОЗОРОГИ

Ви стали легковажно ставитися до грошей, а зараз вам потрібно ретельно контролювати свої фінанси. Зорі не рекомендують позичати гроші, бо навряд чи вони повернуться до вас найближчим часом.

ВОДОЛІЇ

Будь-які плани краще втілювати в життя самостійно. Вам вдасться багато чого переосмислити й вибрати правильний шлях для подальшого розвитку.

РИБИ

Вам необхідно тримати свої емоції під контролем. Навіть позитивні. Цього дня ви ризикуєте сказати зайве.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень