Три знаки Зодіаку, які вміють ловити справжній кайф від життя

Пізнати щастя воліє кожен. Утім, є три знаки Зодіаку, які від народження отримують задоволення від усього, що їх оточує

РАКИ

Вони завжди втілюють свої дитячі мрії й аналізують, що було в минулому. Якщо їм видаватиметься, що вони мало раділи житті, Раки обов’язково це виправлять! В секунду віднайдуть свій прекрасний настрій й відправляться мандрувати.

ЛЕВИ

Скільки б років не було у паспорті, вони знайдуть шлях зреалізувати свій потенціал. При цьому дедалі більше вчаться цінувати людей, які поруч. Леви в принципі сприймають життя, як неоціненний дар. Тому годі дивуватися, що вони ловлять кожен його момент!

РИБИ

Риби чудово знають, що насправді приносить їм задоволення й робить їх щасливими. Тому вони й не втрачають жодної хвилини, а усе витрачають виключно на задоволення. Хіба може бути інакше, коли такі романтики прагнуть пригод? Риби живуть виключно у своє задоволення.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень