Втома та перенапруження – Козорогам, хороші новини – Овнам: гороскоп на 19 серпня

А Риби будуть у центрі уваги

ОВНИ

Комерційні справи дадуть цього дня бажані результати. Не виключені приємні новини, пов'язані з професійною діяльністю. Хороший день і для покращення сімейних відносин.

ТЕЛЬЦІ

Не виключені проблеми з особами протилежної статі. Всі питання вирішаться, якщо ви будете діяти обдумано та обережно. 

БЛИЗНЯТА

Зірки радять з обережністю поставитися до нових знайомств. Не рекомендується проявляти активність у професійній сфері - дрібні непорозуміння та порожні розмови можуть збити вас з пріоритетних напрямків діяльності або принести збитки. 

РАКИ

Ви отримаєте довгоочікувану звістку. День підходить для великих капіталовкладень і покупок. У стосунках з коханими потрібно краще стримувати свої негативні емоції, бо ймовірність великого скандалу надзвичайно висока.

ЛЕВИ

Будьте обережні - у другій половині дня можлива травма або помилка, яка віддалить завершення важливої справи.

ДІВИ

Тверезий і розсудливий погляд на свої можливості допоможе обійти негативні тенденції дня. Увечері влаштуйте невелике свято – це додасть вам сили.

ТЕРЕЗИ

Сприятливий день для пошуку нових джерел заробітку або для зміни сфери діяльності. З допомогою перевірених друзів або ділових партнерів ви зможете отримати привабливі пропозиції, але їх треба ретельно обміркувати, оскільки домогтися успіху буде не так просто, як здається. 

СКОРПІОНИ

Аби досягнути мети, вам потрібно об’єднати свої сили з іншими, залучивши їх до своїх проєктів, щоб діяти більш ефективно. Цього дня постарайтеся показати всі свої здібності, попри те, що доведеться пристосовуватися до нових обставин.

СТРІЛЬЦІ

У вашій поведінці переважатиме прагнення до порядку і прагматизм в емоціях: вам все потрібно буде розкласти по поличках. Вся ваша діяльність буде спрямована на досягнення швидких результатів.

КОЗОРОГИ

На вашу продуктивність впливатиме втома і перенапруження. Будьте уважними з дорогими людьми, щоб випадково не зачепити їхнє самолюбство, не викликати ревнощів або заздрості. 

ВОДОЛІЇ

Фінансове становище погіршиться, а відносини з партнерами можуть неприємно вас здивувати. Можливі конфлікти з керівництвом через ваше невміння визнати свої помилки.

РИБИ

Вас будуть помічати всюди, де б ви не з'явилися. Це додасть впевненості. Постарайтеся мати справу лише з гідними людьми, щоб уникнути розчарувань.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень