Корисні новини – Близнятам, нове кохання – Ракам: гороскоп на 14 серпня

А Стрільців чекає велике везіння

ОВНИ

Придумайте собі якесь хобі, щоб відволіктися і відпочити від роботи, про яку думаєте навіть у вільний час. Інакше можете дійти до емоційного виснаження.

ТЕЛЬЦІ

Ви будете приховувати свої справжні почуття за лагідною посмішкою. А ось в особистих стосунках вам потрібно бути максимально відвертими.  

БЛИЗНЯТА

Згадайте про своїх старих друзів, з якими ви давно не бачилися. Один з них може поділитися з вами корисною інформацією, яка вплине на ваше професійне життя.

РАКИ

Цього дня деякі представники знаку можуть зустріти нову любов. Не виключено, що почуття захоплять вас з головою.

ЛЕВИ

Готуйтеся – цього дня ви отримаєте кілька цікавих пропозицій. У той же час вас чекає низка дрібних неприємностей. Але в цілому день буде хорошим.

ДІВИ

Вам вдасться заручитися підтримкою людини, яка до останнього не визнавала ваш авторитет. Тепер все зміниться і у вас з’явиться надійний однодумець. Але не варто вдаватися до хитрощів. Будьте чесними.

ТЕРЕЗИ

Будьте відвертими, проявіть харизму і в жодному разі не намагайтеся тиснути на близьких людей.

СКОРПІОНИ

Зосередитися на якомусь завданні вам буде важко, бо різні приємності будуть вас відволікати протягом усього дня. Щоб не наробити помилок відкладіть важливі справи на інший день.

СТРІЛЬЦІ

Можете розраховувати на велике везіння. Будь-яка справа, якою ви будете займатися цього дня, матиме прекрасні результати.

КОЗОРОГИ

Не приховуйте від коханих своє невдоволення. Зараз вам вдасться з легкістю знайти спільну мову і вирішити неприємні питання.

ВОДОЛІЇ

День ідеально підходить для того, щоб довести до кінця давні справи. Удача очікується у фінансових питаннях – у вас буде можливість непогано заробити або укласти угоду, яка принесе значний прибуток у майбутньому.

РИБИ

Ви повинні бути максимально активними, оскільки цього дня перед вами відкриються нові можливості і ними потрібно обов’язково скористатися. Пропонуйте свої ідеї та не бійтеся відстоювати свою позицію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень