Кумедний гороскоп: що станеться, якщо всі знаки Зодіаку застрягнуть в одному ліфті

А що робитимете ви?

Кожен знак Зодіаку має свої особливості. І через певні риси характеру їм не завжди вдається порозумітися один з одним.

А що ж було б, якби всі вони застряли в одному ліфті?

У ліфті, що застряг, першими дадуть про себе знати гучні ОВНИ. «Що відбувається? Що значить «застряг»?!», – закричать вони, нетерпляче барабанячи у двері.

ЛЕВИ тут же виявиться в центрі уваги та постараються взяти ситуацію під свій контроль: «Не хвилюйтеся! Я подбаю про це. Всю відповідальність беру на себе. Я розберусь з цим!».

Але цього не зможуть допустити СКОРПІОНИ: «Ти? Та хто ти такий, чорт візьми? Чому саме ти будеш цим займатися? Я сам подбаю про це!».

ТЕРЕЗИ постараються розв'язувати проблему мирним шляхом, але так і не зупиняться ні на одному з варіантів: «Не треба сперечатися. Нумо розв'язуймо цю проблему мирно. Може, покличемо на допомогу? Або почнімо стрибати всі разом, щоб зрушити ліфт? Або все-таки почекаємо? Я не знаю… що ж нам робити?»

БЛИЗНЯТА продемонструють готовність спілкуватися і знайомитися з іншими людьми: «Як справи? Звідки ти? Я просто приїхав в гості…». Вони вже встигли представитися всім і почали керувати шоу.

РАКИ впадуть в депресію і почнуть розмовляти телефоном… Зі своєю мамою, звичайно!

ТЕЛЬЦІ: «А в чому взагалі проблема?… Ми могли б перекусити, поки чекаємо допомоги». Після чого дістане з сумки цукерки, бутерброди та шоколадні батончики.

ДІВИ шоковані: «На підлогу падають крихти! Де віник, де пилосмок? Це якесь неподобство!»

СТРІЛЬЦІ стоятимуть в роздумах з упакованою дорожньою сумкою. Він через ці події пропустив рейс на літак в найбільш екзотичне місце планети… Але нічого, в його голові вже дозріває план подорожі в інше екзотичне місце.

Поки ЛЕВИ й СКОРПІОНИ битимуться, КОЗОРОГИ, не втрачаючи холоднокровності, авторитарним тоном намагатимуться змусити кого-небудь полагодити ліфт.

ВОДОЛІЇ самі намагатимуться щось зробити (розсунути двері, висадити люк на даху кабіни) в надії врятувати застряглих людей.

І тільки РИБИ будуть сидіти тихенько в куточку з єдиною думкою: «О, Боже, це доля, ми всі помремо!!!».

Джерело: Zatyshok

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень