Ці знаки Зодіаку приречені на успіх в серпні 2021: знайдіть себе серед щасливчиків!

Їм щаститиме буквально у всьому

Гороскоп на серпень 2021 передбачив для чотирьох знаків успіх у всіх починаннях в другій половині серпня. Успіх на них чекає в любові, грошах, кар'єрі, пише slovofraza.

Лев

У серпні вам буде дуже щастити в коханні, а особливо тим, хто у стосунках. У вашій парі стане більше взаєморозуміння. Посилиться інтуїція, завдяки якій ви зможете направляти свої сили й енергію в потрібне річище.

Терези

Життя ваше зміниться на краще. Місяць буде дуже динамічним, наповненим позитивною енергією. Вас чекають інтриги й любовні пригоди, з радістю і творчими злетами. Також в серпні можна сміливо балувати себе дорогими покупками.

Козоріг

У вас в серпні почнеться процес становлення нового життя. Цей час стане початком шляху до успіху в коханні й в справах, який прийде з початком осені. До вас повернеться енергія, сили, натхнення, а цей період можна сміливо назвати «перезавантаженням».

Риби

Ви в серпні отримаєте величезний заряд бадьорості. Це буде час, в якому немає нічого неможливого. Ви зможете вирішити безліч проблем: юридичних, робочих, домашніх і любовних. Вам під силу буде повернути собі впевненість, оптимізм і творчий потенціал.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень