Гарні фінансові новини – Овнам, викинуті на вітер гроші – Ракам: гороскоп на 4 серпня

А Терезам потрібно зосередитися на особистому житті

ОВНИ

Чекайте на приємну звістку, яка може суттєво змінити ваше фінансове становище. А в особистому житті не виключені проблеми, пов'язані з небажанням партнера прийняти вашу точку зору.

ТЕЛЬЦІ

Можливі різкі зміни настроїв. Ваше честолюбство може перейти в упертість, енергійність - у внутрішнє напруження, а зовнішня активність - в натягнутість відносин з оточуючими. 

БЛИЗНЯТА

День перевірить вас на твердість, чесність і вміння досягати згоди. Постарайтеся стримувати себе у всьому і тоді цей день не залишить неприємних спогадів.

РАКИ

Не варто поспішати з покупками, оскільки вони можуть виявитися вкрай невдалими і ви будете довго шкодувати про викинуті на вітер гроші.

ЛЕВИ

Позитивні процеси у роботі можуть загальмуватися. Та й вдома буде не все гаразд - можливі взаємні докори. 

ДІВИ

Цього дня вам буде легко сконцентруватися на головному, зрозуміти суть речей та втілити задумане в реальність. 

ТЕРЕЗИ

Не робіть остаточних висновків і не ухвалюйте важливих професійних рішень. Зосередьтеся краще на особистому - оточіть любов'ю і увагою своїх коханих. Те ж саме ви отримаєте у відповідь.

СКОРПІОНИ

Починається етап змін. Можливі пропозиції про зміну роботи. В особистому житті очікуйте несподіванок. Не завжди приємних.

СТРІЛЬЦІ

Ви все зробите правильно, бо зможете легко об'єднати бажання оновлення з тверезим розважливим поглядом на речі.

КОЗОРОГИ

Цей день буде наповнений зустрічами, перемовинами та несподіваними знайомствами. Однак до вечора може з’явитися відчуття тотального невдоволення абсолютно усім.  

ВОДОЛІЇ

Вам потрібно звернути увагу на свої негативні якості: упертість, самовпевненість і холодний розрахунок у ставленні до близьких людей. Попрацюйте над цим.

РИБИ

Не варто будувати грандіозні плани і намагатися скочити вище власної голови. Зараз необхідно спокійно працювати – тільки так ви зможете знайти ясність у досі незрозумілих питаннях.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень