Астрологи розповіли, яким трьом знакам Зодіаку слід подбати про здоров'я

Більше відпочинку та менше стресу

Дуже важливо запастися терпінням та не квапити хід подій. Слід пам'ятати, що на все свій час. Нинішній період підходить для фінансових вкладень, здійснення покупок й профілактики хронічних захворювань.

У Овна можуть виникнути проблеми зі здоров'ям через недосипання та хронічну втому. Постарайтеся якомога швидше розправитися з усіма справами і повноцінно відпочити.

Вечір бажано провести у тихій спокійній атмосфері, якомога далі від міста.

Терезам у цей день слід більш уважно поставитися до свого організму, щоб не пропустити початок нездужання. Обмежте фізичні навантаження, уникайте стресів та перевтоми.

Дотримуйтеся режиму правильного харчування.

Козоріг може зіткнутися з проблемами серцево-судинної системи або опорно-рухового апарату. Намагайтеся правильно розпланувати свій робочий графік. Уникайте поспіху та важкої роботи. Сприятливий вплив на ваш організм сьогодні можуть надати водні процедури й масаж.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень