Успіх – Ракам, критичне ставлення до себе – Козорогам: гороскоп на 30 липня

А Водоліям варто подбати про своє здоров’я

ОВНИ

Ваш настрій зіпсується через гроші. Вірогідні великі непередбачені витрати, а відновити колишній рівень життя буде складно.

ТЕЛЬЦІ

Цей день буде днем провокацій і спокус. Вам буде важко втримати себе у руках. А зорі кажуть, що й не потрібно.

БЛИЗНЯТА

Все зараз залежатиме від того, чи зможете ви справити на людей хороше враження.

РАКИ

Вас чекає великий успіх. А все завдяки впевненості у собі та оптимізму. Ви вірите, що можете досягнути поставленої мети, і вперто йдете до неї.

ЛЕВИ

Ви можете несподівано опинитися в залежності від своїх партнерів або родичів. Але зможете уникнути цього, якщо швидко знайдете потрібне рішення.

ДІВИ

Планети сприятливо налаштовані щодо вашого добробуту, і це потрібно використовувати. Цілеспрямована діяльність призведе до якісних змін.

ТЕРЕЗИ

Негативні події першої половини дня можуть вилитися у проблеми у відносинах з оточуючими. Не плануйте зараз важливих зустрічей і переговорів.

СКОРПІОНИ

Доля готує несподівані повороти, тому не ухвалюйте важливих рішень. У спілкуванні з рідними зберігайте спокій та уникайте суперечок, які можуть призвести до принципового протистояння.

СТРІЛЬЦІ

Щоб змінити життя, треба змінити оточення. Спробуйте більше спілкуватися з новими знайомими, особливо, якщо вони працюють у іншій галузі. Це буде корисним для вас.

КОЗОРОГИ

Критична оцінка своїх вчинків – це те, що зможе вивести вас на новий професійний рівень. Також постарайтеся трохи економити, оскільки витрати можуть значно перевищити доходи.

ВОДОЛІЇ

Не виключено, що вам доведеться відстоювати свої переконання. Також зорі рекомендують звернути увагу на здоров'я.

РИБИ

Зорі попереджають про неприємності. Але у будь-якому випадку відстоюйте свою думку і будьте вірними собі. Тверезий погляд на життя і холодний розум будуть запорукою вашої перемоги.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень