Несподівана удача – Ракам, довгоочікуваний прибуток – Козорогам: гороскоп на 26 липня

А Скорпіони не зможуть приховувати почуття

ОВНИ

Цього дня усю завзятість і красномовство спрямуйте не на досягнення нових матеріальних благ, а на збереження завойованих позицій. Не відмовляйтеся від допомоги оточуючих - вам корисні спільна робота і колективні заходи. 

ТЕЛЬЦІ

Зорі віщують успіх в любовних справах. Вам вдасться вирішити одну з проблем в особистих стосунках - прийти до взаєморозуміння допоможе ваша витримка.

БЛИЗНЯТА

Можливий великий скандал або розрив відносин з давніми приятелями. Сварки та взаємні образи можуть повністю виключити можливість примирення. 

РАКИ

Зірки обіцяють несподівану удачу або дуже сприятливу ситуацію для вирішення проблем. Не випускайте ініціативу зі своїх рук і не чекайте допомоги - робіть все самі. 

ЛЕВИ

Ви відчуваєте неймовірну втому, але позитивний вплив друзів чи близьких людей допоможе вам впоратися з усіма труднощами.

ДІВИ

Напружений ритм життя вам не до душі, тому не дивно, що емоції зашкалюють. Щоб уникнути конфліктів, вчіться випускати пар.

ТЕРЕЗИ

Вас чекають позитивні зміни. У цей день доля подарує вам безліч шансів проявити себе, розкрити таланти, розвинути творчий потенціал. Це відмінний час для кар'єрного росту, спілкування і знайомств.

СКОРПІОНИ

Вам складно буде контролювати свої почуття. Ви не втримаєтеся і розкажете про свої симпатії людині, яка давно бентежить ваше серце.

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібно серйозно проаналізувати свої фінансові можливості і подумати, як уникнути втрат і зберегти стабільність.

КОЗОРОГИ

Ви отримаєте довгоочікуваний прибуток або ж вам підвищать зарплату. Однак період не зовсім безхмарний, оскільки ви не почуваєтеся вільною людиною і це вас обтяжує.

ВОДОЛІЇ

Зараз ви дуже зациклені на своїх проблемах, але, замість того щоб шукати рішення, ви віддаєте перевагу ховатися від реальності в світі ілюзій. Цього дня доля дасть вам шанс вийти з кризи та відновити душевну рівновагу.

РИБИ

День буде наповнений цікавим спілкуванням, діловими та романтичними зустрічами. Завдяки креативним ідеям, ентузіазму та оптимізму ви привернете до себе увагу і начальства, і ділових партнерів, і шанувальників.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень