Фінансові проблеми – Терезам, життєвий джекпот – Стрільцям: гороскоп на 22 липня

А Овни зможуть виправити свої помилки

ОВНИ

Цього дня у вас буде можливість виправити старі помилки. Докладіть максимум зусиль, щоб скористатися цим шансом.

ТЕЛЬЦІ

Вам рекомендується усамітнення – так ви зможете спокійно обдумати свої плани, цілі та тактику поведінки. Можливі конфлікти зі старшими членами родини, оскільки вам здаватиметься, що вони втручаються у ваше особисте життя.

БЛИЗНЯТА

День сприятливий для професійної діяльності. Рішуче беріться за нову справу - ви зможете успішно її реалізувати. Можливе погіршення матеріального становища, тому будьте стриманішими у витратах. 

РАКИ

Перша половина дня буде відзначена сумнівами й розчаруваннями. Спілкування з керівництвом даватиметься важче, ніж зазвичай. Не здавайтеся, уважно прораховуйте кожен крок і дійте за обставинами, не довіряючи порадам.

ЛЕВИ

Багато з вас матимуть потребу проявити свою винятковість, а тому деякі ваші вчинки будуть непередбачуваними. Примхливість, агресія та егоїзм - це ті якості, які точно не варто зараз демонструвати.

ДІВИ

Цього дня має відбутися подія, яка виявиться яскравим і незабутнім спогадом вашого життя. Не варто довго обмірковувати пропозиції – дійте швидко.

ТЕРЕЗИ

Ймовірні фінансові проблеми, які стануть перешкодою для довгоочікуваної покупки. Основою вашої поведінки цього дня мають бути почуття обов'язку та власної гідності.

СКОРПІОНИ

Для цього дня характерна тенденція оновлення і наповнення життєвими силами. Рутинна робота буде тільки дратувати, але вкрай важливо взяти себе в руки.

СТРІЛЬЦІ

Незважаючи на можливі перешкоди, ви зможете поліпшити своє матеріальне становище, а також налагодити та зміцнити стосунки з коханими.

КОЗОРОГИ

Професійні проблеми нарешті вирішаться і ви відновите рівновагу. Не виключені приємні новини, пов'язані з близькими. 

ВОДОЛІЇ

Цей день може стати початком нового роману і нового етапу у вашому житті. Смуга невдач закінчиться і з’являться впливові покровителі. 

РИБИ

Цей день особливо сприятливий для тих, хто займається комерцією. Але будьте стриманими й не йдіть напролом.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень