Несподівані гроші – Овнам, недоречна втома – Терезам: гороскоп на 16 липня

А Тельців чекають хороші новини по роботі

ОВНИ

Цього дня вам вдасться тимчасово поліпшити своє фінансове становище. Подумайте, як краще використати несподівані гроші, бо на радощах можете витратити усе на дрібниці.

ТЕЛЬЦІ

Зустрічі, пов'язані з професійною діяльністю, будуть надзвичайно вдалими. Але починати зараз варто лише ретельно сплановані справи.

БЛИЗНЯТА

Хороший день для роботи з інформацією та переговорів. Але зорі застерігають: не можна допускати, щоб емоції виходили з-під контролю. 

РАКИ

Уникайте конфліктів, інакше ризикуєте стати мішенню для нападок і недобрих жартів. Постарайтеся не піддаватися чужому впливу і не приймати імпульсивних рішень.

ЛЕВИ

Будьте готові відстоювати свої принципи та ідеали. Небажано їхати далеко від дому або відвідувати масові заходи.

ДІВИ

Вас усюди будуть підстерігати спокуси – у такий спосіб доля перевірятиме вас. Утримайтеся від укладення угод, бо можливі фінансові втрати. 

ТЕРЕЗИ

Ви відчуватимете втому й бажання плисти за течією. Однак розслаблятися зараз не можна. Намагайтеся тримати ініціативу та будьте в курсі всіх подій.

СКОРПІОНИ

Загострення інстинкту самозбереження породить егоїзм і жорстокість у з'ясуванні відносин з оточуючими. Зорі нагадують, що причину усіх невдач потрібно шукати перш за все у собі.

СТРІЛЬЦІ

Відмовтеся від привабливих пропозицій, бо це не те, що вам потрібно. У такий спосіб вас спробують ввести в оману. Робочі питання потребуватимуть зараз більших зусиль, ніж зазвичай, тому чітко та докладно продумайте план і тактику дій.

КОЗОРОГИ

Небажано приймати поспішні рішення – зараз варто зачаїтися та перечекати. Спілкування з коханими позбавить вас від психологічного напруження.

ВОДОЛІЇ

Починається новий етап життя. Постарайтеся завершити важливі справи і вирішити давні суперечки, щоб зосередитися виключно на нових завданнях.

РИБИ

Цей день перевірить вас на твердість, послідовність і ділову хватку. Але знайте міру в усьому, не допускаючи непотрібних суперечок і підвищеного тону в розмові.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень