Смак перемоги – Терезам, максимум вигоди та задоволення – Овнам: гороскоп на 12 липня

А Діви зможуть когось виручити

ОВНИ

Вам вдасться з усього отримати максимум вигоди і задоволення. Не втрачайте емоційної рівноваги і не з'ясовуйте відносин з тими, хто вам дорогий. 

ТЕЛЬЦІ

Не варто проявляти завзяття в справах, які на цьому етапі вам не під силу. І не перевтомлюйтеся. Зате цей день може стати багатообіцяючим у плані любовних відносин.

БЛИЗНЯТА

Цього дня є шанс вирівняти своє життя. Чекайте цікавих пропозицій або - вигідного знайомства.

РАКИ

Ви будете трохи забудькуватими та неуважними, що може призвести до неприємностей. Намагайтеся не відволікатися на непотрібні речі й зосередитися на справах.

ЛЕВИ

День ідеально підходить для побудови довгострокових планів. Зараз ви зможете заручитися підтримкою потрібних людей.

ДІВИ

Зараз доведеться відмовитися від планів і зосередитися на проблемах близьких людей. Тішить те, що ви реально зможете допомогти.

ТЕРЕЗИ

Енергійний ритм життя і велика кількість подій не дадуть вам засумувати. Подолання перешкод дозволить вам відчути смак перемоги. 

СКОРПІОНИ

Якась подія може змістити ваші горизонти та розкрити таланти, про які ви навіть не здогадувалися. Зараз ви можете впоратися з будь-якими проблемами. 

СТРІЛЬЦІ

Для бурхливої ​​діяльності день не зовсім підходить. Зате в любові справи складуться набагато краще: можливо, вас очікують нові знайомства і захоплення, а може ви просто прекрасно проведете час в компанії коханої людини.

КОЗОРОГИ

Пам’ятайте, що везіння не завжди веде до щастя. Зорі радять вам кинути усі сили для реалізації мети й не розраховувати на удачу.

ВОДОЛІЇ

Це буде хороший день, щоправда, ви можете або швидко втомлюватися, або відчувати брак сил. Однак це не привід для занепокоєння –просто не намагайтеся вирішити усі питання за один раз.

РИБИ

Ви будете схильні до частих змін настрою, тому намагайтеся втримати себе, щоб не зірватися на невинних людях. Також будьте максимально чесними з тими, хто вам не байдужий.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень