Названо найгарячіших жінок за знаком Зодіаку: не всім вони «по зубах»

Ви серед них?

Гороскоп на травень для всіх знаків Зодіаку

Астрологи назвали знаки Зодіаку, жінки яких дуже гарячі. Вони багато чого вимагають, але і чимало віддають натомість.

ЛЕВ

Ці жінки воістину цариці, тому вимагають до себе саме такого ставлення. Вони звикли бути в центрі уваги. У любові вони до неможливості взаємні. Що ви даєте їм, те вони повернуть і вам.

Їм важко прощати, а ще вони не сприймають неповагу. Якщо ви зробили щось не так і хочете, щоб вас пробачили, тоді лестощі – це найкращий спосіб повернути прихильність.

ОВЕН

Вони люблять свободу, проте самі ревниві. Постійно перебувати в чотирьох стінах - тортури для них. Разом з ними у вас просто немає шансів занудьгувати. 

Вони впевнені в собі жінки з почуттям гумору, що випромінюють позитивну енергію і люблять життя.

СКОРПІОН

Саме ці жінки мають статус найбільш пристрасних. Вони витривалі, невтомні й мають сильне лібідо. З ними ви поринете в справжній рай сексу і зможете реалізувати всі свої фантазії. 

Демонструйте свою зацікавленість і дайте їй відчути, що вона потрібна вам. Тоді ці стосунки будуть приречені на успіх. Бо насправді ці жінки вірні та чуттєві.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень