Гороскоп на тиждень 24-30 травня для всіх знаків Зодіаку

Дівам - наполегливість, Терезам - відпочинок, а для інших ?

Астролог склав гороскоп на наступний тиждень для всіх знаків Зодіаку. Відомо, на кого чекає успіх, а кому слід перепочити.

Овен

Проблеми зі здоров'ям і стресові ситуації відіб'ються на вас сильніше, ніж зазвичай. На цьому тижні ви будете дуже вразливими й нервовими. Рекомендується відмовитися від важливих справ, проводити більше часу на природі й зменшити обсяг роботи. 

Телець

На цьому тижні вам слід правильно розпоряджатися своєю енергією. Вам може здатися, що у вас повно сил і ви можете працювати набагато більше, ніж зазвичай. Проте, якщо ви візьмете на себе занадто багато справ на початку тижня, то вже за кілька днів повністю знесилитеся.

Близнюки

Перегляньте свій раціон та відпочиньте – саме час подбати про себе. На цьому тижні краще присвятити час роботі та домашнім справам. В цей час вам краще «текти за течією» й «не лізти поперед батька в пекло». 

Рак

Тиждень сприятливий для занять спортом, прогулянок на свіжому повітрі й плавання. Цей час краще присвятити відпочинку та родині. Якщо у вас є можливість взяти відпустку, то саме час цим скористатися. Вам слід набратися сил та енергії для нових звершень.

Лев

Цей період для вас буде наповнений новими емоціями та приємними моментами. Вас будуть наповнювати сили й енергія, хотітиметься «перевернути весь світ». Прибережіть свій запал й правильно розподіліть сили, визначтеся з пріоритетом справ і ваша продуктивність зросте. 

Діва

Тиждень ідеальний для вирішення важливих справ й запуску нових проєктів. Саме час показати свій професіоналізм і наполегливість на роботі – керівництво обов'язково оцінить ваш вклад та ініціативність.

В особистому житті на вас теж чекають приємні зміни. 

Терези

У цей період вам краще розслабитися й відпочити. Не плануйте важливих справ, оскільки на роботі можуть виникнути непередбачувані зміни. Постарайтеся цей тиждень зайнятися побутовими справами й достатньо часу приділити близьким людям.

Скорпіон

Цього тижня ви будете дуже вимогливими до себе. Ви намагаєтеся бути кращими у всьому, а ось ваш організм відмовиться виконувати ваші плани. Не намагайтеся заглушити симптоми таблетками й рватися на роботу. Дозвольте собі відпочити та розслабитися. 

Стрілець

На цьому тижні ви можете відчути незрозумілу тривогу й погіршення самопочуття.  Не навантажуйте себе додатковою роботою чи справами. Постарайтеся більше гуляти на свіжому повітрі й зустрітися з друзями, завдяки цьому у вас з'являться нові сили, щоб пережити цей тиждень. 

Козоріг

На цьому тижні потрібно подбати про своє здоров'я. Також цей період вважається для вас травмонебезпечним, тож не підіймайте важких речей і не перенапружуйтеся. Здається, що ви на себе взяли надто багато обов'язків. Перегляньте улюблений фільм або сходіть на масаж, щоб відволіктися від проблем та роботи. 

Водолій

На початку тижня у вас можуть виникнути проблеми зі здоров'ям. Ближче до вихідних самопочуття прийде в норму. Головне – не перевантажуйте себе роботою й рутинними справами. Краще цей час приділити саморозвитку та хобі. 

Риби

Постарайтеся розслабитися і зарядитися позитивними емоціями. Цей тиждень може стати для вас найбільш стресовим за останній період. Постарайтеся не брати до уваги критику інших й прийняти той факт, що ви не ідеальні, а унікальні. 

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень