Кар’єрні успіхи – Стрільцям, недовіра та ревнощі – Водоліям: гороскоп на 24 травня

А в бюджеті Риб може з’явитися «дірка»

ОВНИ

Від самого ранку можливі непорозуміння вдома. Не виключені неприємні новини, пов'язані з близькими людьми або невдачами у професійній сфері. Також існує ймовірність непередбачених витрат.

ТЕЛЬЦІ

Хороший день для того, щоб спробувати щось нове. Дозвольте собі більше – зорі впевнені, що ви не пошкодуєте. Можлива удача в комерційних справах. Для більшої ймовірності успіху необхідно заручитися підтримкою впливових покровителів або партнерів.

БЛИЗНЯТА

Не уникайте похвали керівника, бо він може розцінити це як невдячність з вашого боку. Намагайтеся поводитися так, щоб нікого не образити: ні шефа, ні колег.

РАКИ

Зорі радять активніше шукати нові джерела заробітку, але при цьому уникати сумнівних пропозицій. Інтриги, заздрість і несподівані перешкоди можуть затягнути здійснення ваших планів.

ЛЕВИ

Вас чекає день серйозних провокацій і протистояння. Результат будь-якої суперечки може призвести до скандалу, тому пильнуйте.

ДІВИ

Хтось спробує вплинути на вашу точку зору. Ця особа підступно крутитиметься біля вас впродовж дня. Краще одразу поясніть людині, що грати за її правилами ви не будете.

ТЕРЕЗИ

Зорі радять вам не проявляти впертість у непринципових питаннях, аби не нажити собі ворогів. Вірогідні домашні клопоти або легке нездужання.

СКОРПІОНИ

Обачність і здоровий глузд допоможуть вам обійти гострі життєві кути, але даремно ризикувати не варто. Постарайтеся цього дня утриматися від усього, що може завдати шкоди організму, особливо від алкогольних напоїв.

СТРІЛЬЦІ

Цей день ідеально підходить для розвитку вашої кар'єри. Можливі успіхи і в особистих справах, але матеріальні питання можуть поставити їх під загрозу. Про гроші з коханими вам поки краще не говорити.

КОЗОРОГИ

Ви будете не надто уважними і це завадить вам впоратися навіть зі звичними та простими справами. Постарайтеся не виявляти активності у роботі, бо ризикуєте до такої міри загострити відносини з колегами або начальством, що виправити ситуацію буде вкрай важко. 

ВОДОЛІЇ

Недовіра, надмірна стриманість або ревнощі можуть повністю зіпсувати ваші стосунки. Якщо відчуваєте, що не зможете приховати свої емоції, то краще уникніть спілкування з коханими.

РИБИ

Вірогідні інтриги недругів і небажані зустрічі, які будуть мати важкі наслідки. Раптові та непередбачувані витрати суттєво позначаться на бюджеті.

 

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень