Симпатія начальства – Тельцям, гори перешкод – Близнятам: гороскоп на 21 липня

А Дівам треба бути більш ініціативними

ОВНИ

День буде наповнений різними подіями, причому більшість з них вас приємно здивують. Головне - уникати суперечок з керівництвом і колегами.

ТЕЛЬЦІ

Починається вдалий для вас період, який внесе яскраві фарби практично в усі сфери життя. Найбільш вдало складатимуться робочі справи – до вашої думки прислухатиметься керівництво. В особистих стосунках можливі приємні відкриття.

БЛИЗНЯТА

У той момент, коли вам здасться, що успіх вже близько, на шляху будуть виростати гори перешкод, які заважатимуть здійсненню планів.  Але не сумуйте: цей період дуже скоро мине.

РАКИ

Відповідальніше поставтеся до доручень або прохання людей, від яких ви залежите. Керівництво має помітити ваші старання і заслуги, бо тільки так у вас є шанс піднятися кар’єрними сходами.

ЛЕВИ

Не розслабляйтеся, інакше ризикуєте втратити свої позиції на роботі. А через професійні неприємності, матимете ще й непорозуміння вдома, тому зробіть усе, аби цього не допустити.

ДІВИ

Проявляйте більше ініціативи. Але якщо на шляху виникне стіна, не намагайтеся її пробити й займіться краще тим, що вам під силу. 

ТЕРЕЗИ

Уникайте конфліктів, бо протистояти натиску енергетично сильної людини вам буде дуже складно.

СКОРПІОНИ

Ви будете перебувати у піднесеному настрої і зможете добре попрацювати. Спонтанні рішення будуть правильними.

СТРІЛЬЦІ

Вас чекає чимало цікавих переговорів, які можуть дати неочікувані результати. Але постарайтеся не тиснути на співрозмовника - якщо відчуєте, що людина не готова дати відповідь, то залиште її на деякий час у спокої.

КОЗОРОГИ

Вам краще забути слово «хочу» і зосередитися на «треба». Вдало складуться переговори і ви легко досягнете бажаних результатів. 

ВОДОЛІЇ

На роботі все буде вдаватися, а ось в особистих стосунках можливі непорозуміння. Постарайтеся уникати сварок і бути більш терплячими. Робіть лише те, про що згодом не пошкодуєте.

РИБИ

Зорі попереджають про ймовірні невдачі на роботі. Можливі помилки, прорахунки та підступи недругів. Спробуйте ввічливо відсторонити від себе людей, які мають до ваших справ підвищений інтерес.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень