Названо знаки Зодіаку, які знайдуть особисте щастя цього літа

Щасливчиків троє

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які влітку 2021 року стануть щасливішими. Фортуна безсумнівно буде на їхньому боці.

Близнята

Вас буде супроводжувати успіх абсолютно в будь-яких справах. За що б ви не взялися, все буде вдаватися на відмінно. При цьому вам не варто боятися змін, адже вони теж будуть на краще. До кінця серпня ви можете зустріти людину, яку більше не захочете нікуди відпускати.

Терези

Для вас літо - це сприятливий період для любовних втіх. Якщо ви вже давно без пари, то зможете зустріти свою справжню любов. Зірки рекомендують вам не втрачати пильність, щоб розглянути свою долю.

Якщо ж ви перебуваєте у відносинах, то можете радіти тому, що непорозуміння вашу пару покинуть.

Скорпіон

Цього літа ви зможете трохи розслабитися. Головна умова - це викреслити з життя минуле. Залиште всі образи позаду і сміливо рухайтеся вперед. У любовному плані вас чекає успіх. Ви зможете нарешті впасти в обійми коханої людини й забути про все на світі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень