Радість і гармонія – Дівам, самопожертва – Левам: гороскоп на 27 липня

А Близнят завантажать справами

ОВНИ

День сприятливий для спілкування у тісному сімейному колі. Можливі приємні несподіванки, гарні новини та маленькі сімейні свята. 

ТЕЛЬЦІ

Ви зможете реалізувати природжені здібності до лідерства. Можливо, до вас звернуться за допомогою і порадою у важких особистих проблемах – не відмовляйте. 

БЛИЗНЯТА

Вас вирішать завантажити справами. Причому не тільки вашими, але й чужими. Вам цього дня не позаздриш, але можна буде позаздрити потім, коли ви з усім цим блискуче впораєтеся!

РАКИ

Вам доведеться пережити труднощі у відносинах з близькими, але у цій ситуації будете винні ви. Не будьте категоричними і вчіться йти на компроміс.

ЛЕВИ

Будьте готові до ситуацій, які зажадають від вас самопожертви. Не виключено, що доведеться пожертвувати своїми інтересами заради когось із колег. 

ДІВИ

Цей день буде відзначений відчуттям радості, заспокоєння та гармонії. Ви зможете відчути дивовижну легкість і свободу. 

ТЕРЕЗИ

Спілкування з друзями і дітьми принесе вам величезне задоволення і дозволить відволіктися від важких думок. Зорі радять частіше думати про хороше і не зациклюватися на негативі.

СКОРПІОНИ

Вам вдасться відновити дружбу з тими, з ким відносини чомусь не ладналися раніше. З неприємностями, які можуть виникнути цього дня, допоможуть впоратися давні знайомі, тому не соромтеся попросити про допомогу.

СТРІЛЬЦІ

Проявіть наполегливість. Завдяки цьому у вас з’явиться можливість домогтися поставлених цілей. Цей день порадує фінансовими успіхами, все буде виходити легко.

КОЗОРОГИ

День пов'язаний із загостренням почуттів та інтуїції. Ви без зусиль зможете відокремити зерна від полови і ухвалити правильні рішення.

ВОДОЛІЇ

Ваші бажання зіштовхнуться з неможливістю їх здійснення і це вас дуже дратуватиме. Не варто йти напролом, бо зайва знервованість може призвести до погіршення самопочуття.

РИБИ

Зараз краще стримати прагнення до ризику, небезпеки і екстравагантних вчинків. Можливі невдачі у любовних справах або конфлікти, які закінчаться не на вашу користь. Можливі різкі та раптові зміни настрою.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень