Ніколи не беріть у них в борг: справжні лихварі за знаком Зодіаку

Позичивши у них гроші, ви заженете себе в глухий кут

У житті буває всяке – іноді гроші потрібні настільки терміново, що часу, аби вибрати, в кого саме їх позичати, зовсім немає.

Але, якщо у вас не така ситуація, то краще подумайте двічі перед тим, як взяти в борг у цих знаків Зодіаку ????

Лихвар Овен

Овен не привітався. Овен відвернувся, як тільки вас побачив. Овен не бере слухавку, коли ви йому дзвоните…

Ви все ще не зрозуміли натяку? Тоді Овен скаже прямо — ви затримали повернення грошей на цілих 5 хв! ????

 

А тепер будьте ласкаві — віддайте борг із відсотками і знайдіть суму, яка втішить Овна (так званий моральний збиток) ????

Ну, а питання, чому ваш борг виріс втричі, не за адресою — підопічний Марса не змушував вас брати у нього гроші, тож ви самі винні в ситуації, що склалася.

Лихвар Діва

Людина, народжена під заступництвом Меркурія, ніколи не відчепиться від вас. Ну, хіба ви позичатимете і віддаватимете гроші в один і той же день.

Але з відсотками! Бо за день-другий там вже з’явиться якась пеня, а за тиждень-два виявиться, що віддаєте ви зовсім не борг, а ті самі злощасні відсотки.

Ну, а коли ви повністю розоритеся і назвете себе банкрутом, можете видихнути — знак землі відв'язався. Майже… бо тепер ви у нього в рабстві ????

Лихвар Козоріг

«Ну що, прийшов час віддавати борги!» - цю фразу ви будете чути від Козорога з того моменту, як зробили дурість і попросили у нього грошей. Козоріг не дасть вам спокійно пожити, навіть якщо сума боргу складає гривень 20 ????

До речі, ви забули про відсотки. Але нічого, Козоріг нагадає.

 

А якщо будете противитися, притягне договір, в якому чітко все прописано – наступного разу будете читати папірці, перед тим, як підприсуєте.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень