Трійко найгірших чоловіків за знаком зодіаку: або уваги не приділяють, АБО…

«Неідеальна половинка» (с)

Астрологи назвали чоловіків серед знаків Зодіаку, які, так би мовити, «не пристосовані для сімейного життя».

Принаймні їм, щоб спізнати родинного щастя, доводиться добряче попрацювати над собою, долаючи притаманні цим знакам риси характеру.

Багатьом це вдається. А тим, кому ні, доводиться пити гірку чашу нескінченних скандалів та розлучень.

Близнята

Представники цього знаку відрізняються подвійністю натури. На таких чоловіків важко покластися. Вони схильні до зміни свого настрою й запросто можуть не виконати того, що пообіцяли.

Цей чоловік, швидше за все, буде відсутній тоді, коли ви його потребуватимете – найбільше. При цьому самі Близнята зазвичай дуже вимогливі до партнера й ображаються, якщо їм не надають належної уваги.

Стрілець

Від цих чоловіків теж не варто чекати особливої стабільності та відповідальності у стосунках. Нерідко Стрільці йдуть із сім'ї просто тому, що їм стало нудно. Потім, буває, повертаються й не розуміють, чому їм не раді.

Втім, якщо Стрільця у шлюбі все влаштовує, він здатний бути й доволі пристойним чоловіком.

Скорпіон

На Скорпіонів покластися можна. Зазвичай це відповідальні люди. Але саме вони часто стають домашніми тиранами. Бувають підозрілі, ревниві, нетерплячі до чужої думки, схильні контролювати кожен крок своєї обраниці.

Якщо жінка волелюбна, планує займатися роботою, хобі, не відмовлятися від зустрічей з друзями, то жити з таким Скорпіоном їй буде складно. Не кожна зможе.

Джерело: Life.nv,ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень