Любовні успіхи – Скорпіонам, конфлікти і суперечки – Близнятам: гороскоп на 24 липня

А Стрільці можуть «вибухнути»

ОВНИ

Все буде добре, якщо не почнете хитрувати. Навіть найменша брехня матиме сумні наслідки для вас. Тому не ризикуйте даремно, якщо цінуєте свою репутацію.  

ТЕЛЬЦІ

Ви матимете великий запас сили та енергії, тому якщо у вас накопичилися важливі справи, то починайте їх реалізовувати саме зараз. Також день сприятливий для нових знайомств і всього, що пов'язане з любов'ю.

БЛИЗНЯТА

Вам загрожують конфлікти і суперечки. Не з'ясовуйте стосунки з коханими і тримайте себе в руках, інакше нашкодите самі собі. 

РАКИ

Ви відчуватимете готовність до активних дій. Але не перестарайтеся – зумійте себе вчасно зупинити.

ЛЕВИ

День підходить для спокійної та розміреної роботи. Але при цьому вас багато чого буде дратувати. Постарайтеся уникати конфліктних ситуацій.

ДІВИ

Посуньте дрібниці на другий план і займіться важливими питаннями. Зараз хороший час, щоб задуматися про перспективи і внести корективи у своє життя.  

ТЕРЕЗИ

Цього дня будь-яка робота буде вас обтяжувати, тому вам захочеться з нею якомога швидше розібратися. Але зорі застерігають вас від поспішних рішень.

СКОРПІОНИ

Можливі успіхи в коханні, але добиватися їх вам доведеться дуже наполегливо. Ви зможете налагодити вигідні контакти, а ось брати на себе чужі обов'язки не варто. 

СТРІЛЬЦІ

Ви будете реагувати на обставини більш емоційно, ніж зазвичай, і можете наговорити зайвого. Намагайтеся обмежити свої контакти.

КОЗОРОГИ

Не поспішайте з прийняттям рішень, особливо під тиском. Хтось із нових знайомих зіграє у вашому житті цього дня важливу роль.

ВОДОЛІЇ

Не бійтеся нововведень. Навіть ті ідеї, які, на перший погляд, можуть здатися нереальними, незабаром знайдуть міцний фундамент. 

РИБИ

Уникайте авантюр. Також намагайтеся не завдавати болю тим, кого любите, і самі не ображайтеся через дрібниці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень