Шкода для репутації – Дівам, бажання змін – Ракам: гороскоп на 23 липня

А Скорпіонам треба бути реалістами

ОВНИ

Ваші пропозиції знайдуть підтримку у керівництва. Щодо любовних питань, то краще відкласти їх вирішення на інший день.

ТЕЛЬЦІ

Не виключено, що поява на вашому шляху невеликих труднощів підштовхне вас до ризикованих і навіть підступних дій. Можлива ділова поїздка, результатами якої ви будете задоволені.

БЛИЗНЯТА

Розподіліть свої сили і можливості, сміливо йдіть до мети, але намагайтеся не проявляти зайвих амбіцій і вимогливості до оточуючих. Постарайтеся заручитися підтримкою колег і начальства. 

РАКИ

Не виключено, що у вас виникне бажання різко змінити все - починаючи від зовнішності і завершуючи місцем роботи. Зорі не радять ухвалювати важливі рішення цього дня.

ЛЕВИ

Енергетичний підйом позначиться на вашій працездатності, тому не варто відкладати вирішення важливих питань. Відсьогодні починайте діяти серйозно і наполегливо. 

ДІВИ

Цього дня можливі події, які зашкодять вашій репутації. Зараз необхідно остаточно розібратися у відносинах з людьми, від яких ви залежите, але підходьте до справи з мудрістю.

ТЕРЕЗИ

Ваші амбіції, зарозумілість і відчуженість нароблять вам багато проблем. Тому на цей день точно не потрібно планувати важливих зустрічей.

СКОРПІОНИ

Твереза ​​оцінка поточних подій дозволить уникнути помилок. Перш ніж щось планувати, добре зважте свої можливості. 

СТРІЛЬЦІ

Романтичний настрій не дозволить вам сконцентруватися на справах і вирішувати конкретні завдання. Звідси й велика ймовірність помилок на роботі.

КОЗОРОГИ

Будьте стриманими, інакше прояв безтактності або зайва наполегливість можуть завадити отримати бажане. Друга половина дня може потішити приємною зустріччю.

ВОДОЛІЇ

Зайва впевненість у собі може вас підвести. Ваш настрій буде нестійким і може наростати внутрішнє напруження.  Зорі радять зробити паузу й переключитися на щось приємне.

РИБИ

Є висока ймовірність того, що ви не зможете стримати свої емоції, що призведе до сварки. Не варто й надто зловживати незалежністю у відносинах з партнерами, адже саме від них багато в чому буде залежати успіх вашої справи. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень