Гороскоп на тиждень 26-31 липня 2021 для всіх знаків Зодіаку

Скорпіонам - робота, Близнятам - приємні емоції

Овен

Тиждень для вас почнеться напружено, однак впоратися з проблемами вам допоможе спорт та внутрішня самодисципліна.

На вихідних влаштуйте собі повний релакс. Не обтяжуйте себе справами, які не встигли зробити. Дозвольте собі провести час у своє задоволення.

Телець

Для вас новий тиждень буде нелегким. Замість того, аби заритися у ковдру та провести увесь свій вільний час у телефоні – займіться приємними справами.

На вихідних зосередьтеся на особистісному розвитку. Вільний час присвятіть книгам та іншим навчальним матеріалам. Загалом, сплануйте свій відпочинок так, щоб він пройшов для вас з користю.

Близнята

Ви відчуєте приплив бадьорості, це позитивно позначиться на вашій працездатності. Приємні емоції принесуть покупки, зустрічі зі старими друзями й домашні клопоти.

Після щирої розмови з вашою половинкою можете очікувати на міцні та надійні стосунки.

Наприкінці тижня стримайте свій запал і амбіції, а вільний час проведіть з користю.

Рак

Для вас тиждень пройде досить цікаво. Вам варто позбавитися невпевненості в собі, щоб швидше досягнути успіху. Навчіться самостійно покращувати собі настрій та приймати важливі рішення без допомоги інших.

Робочі завдання не відкладайте, постарайтеся їх виконувати вчасно. В особистому житті вас чекають приємні моменти.

Лев

Цього тижня треба чітко йти до своєї мрії. Вам треба відновити свій життєвий баланс і рухатися у тому векторі, який вам дійсно важливий.

Для того, аби розпочати міцні стосунки, вам потрібно відпустити минуле. Пам'ятайте, що чим більше ви будете до нього повертатися, тим більше ви будете опускати нові можливості у майбутньому.

Зберігайте позитивний настрій та гострий розум і ви будете неодмінно задоволені отриманим результатом.

Діва

Цього тижня на вас чекає успіх, процвітання та гарний настрій. Кожен день буде позитивно складатися, вас чекатимуть цікаві зустрічі та приємні сюрпризи.

Тиждень сприятливий для будь-яких починань та реалізації задуманого. Зосередьтеся на роботі та прикладайте максимум зусиль. Все, у що ви вкладатимете зусилля, принесе результат.

 

Терези

Зірки будуть підвищувати вашу активність. Проте у вас можуть з'явитися заздрісники, які виведуть вас з рівноваги, і вам буде не дуже легко.

На вихідних вдома буде надто багато справ, на роботі справи йтимуть в шаленому потоці, тож вам доведеться перепрацьовувати. Однак не зважаючи на швидкий темп життя, вам вдасться все добре виконати.

Скорпіон

Вам  цього тижня рекомендовано позбутися від ліні, адже на вас чекає приємна перспектива у кар’єрному зростанні. Сміливо беріться за нові та складні проєкти на роботі, результати ви побачите зовсім скоро і вони вас неабияк потішать.

Не виконуйте абсолютно все самостійно. Якщо спробуєте правильно розставити пріоритети – продуктивність буде значно вищою.

Стрілець

Вам варто позбутися від старих і непотрібних речей. Таким чином ви впустите у своє життя щось нове та цікаве. Звільнивши шафу від непотрібного вбрання, ви відчуєте значне полегшення.

Будьте вірними собі. Зберігайте енергію й оптимізм навіть у найскладніших ситуаціях.

Козоріг

Новий тиждень для вас буде досить сприятливим. Усі ваші хороші вчинки повернуться до вас сторицею. Вам щаститиме увесь тиждень, тож насолоджуйтеся своїм успіхом.

У вас з'явиться додаткова мотивація та впевненість в усьому до чого ви беретеся. Рекомендується інвестувати гроші у навчання.

Водолій

Тиждень наділить вас життєвими силами, зміцнить впевненість у собі та дозволить вам подумати про цінності й відновити внутрішню рівновагу. Ви зможете багато чого добитися, активно проявити себе та притягнути у своє життя багатьох однодумців.

У вас все вийде, головне – старайтеся не піддаватися своїм слабкостям.

Риби

Вам потрібно взяти невелику відпустку та перезавантажитися. Дайте собі трохи відпочинку: перемикнутися на перегляд нового серіалу, фільму, читання книжки.

В середині тижня астрологи обіцяють вам покращення настрою та самопочуття. У вас виникнуть цікаві ідеї, які ви захочете якнайшвидше реалізувати. Також рекомендовано скласти план всіх задуманих планів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень